Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

TV-serier på streaming i februar 2018

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen den 31.01.2018]

Er du som meg, veldig interessert i TV-serier? Her kommer jeg til å annonsere alle nye TV- serier som premierer på ulike strømmetjenester hver eneste måned. Og først ut er februar, så her kommer seriene som gjør sin entre denne andre måneden i 2018, med info og trailer:


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Kommer på Netflix i februar 2018:
I februar frister Netflix med minst 6 nye serier, samt nye sesonger av tidligere serier, her er oversikten:


Første serie som premierer i februar, er `Damnation` som ankommer Netflix den 1. februar.
Handling: En fremmed med en voldelig fortid utgir seg for å være prest og maner opp til streik, i et lite samfunn på landsbygda i Iowa under depresjonen i 30-årene. Dette er egentlig en samproduksjon mellom Netflix og Universal Cable Productions, men den ble kansellert etter bare 1 sesong.
Skuespillere: Logan Marshall-Green, Killan Scott og Sara Jones.For Sci-fi fans kan storsatsingen´Altered Carbon´ være noe å bruke tid på. Det en serie som jeg har store forventninger til, da den ankommer Netflix 2. februar. Dette kan kanskje bli et skikkelig trekkplaster for strømme giganten. Joel Kinnaman spiller hovedrollen som Takeshi Kovacs, en Envoy soldat som gjenopplives flere århundre etter sin død, for å etterforske et mordforsøk på Laurens Bancrof ( James Purefoy). Etterhvert som etterforskningen utvikler seg, blir det klart for Kovacs at hans fortid ikke er så glemt som han først antok.
Dette er en serie som finner sted i fremtiden, hvor det menneskelige sinn kan digitaliseres. Å dø er nå ikke mer en ubeleilighet, da sinnet er lagret på en ´´hjernebark´´, som enkelt kan plasseres i en ny kropp, kalt ``Sleeves``.Netflix har også en ny serie for barn på plass som heter``Luna Petunia: Return to Amazia``.
Handling: `Luna Petunia` er tilbake i magiske Utroliga. Hun legger til minner i dagboken med gamle venner- og en ny venn fra Dyreimperiet. Serien ankommer Netflix den 2. februar. Neste serie som ankommer Netflix 14. februar er sesong 2 av Greenhouse Academy.
Handling: Tenåringssøsknene Hayley og Alex begynner på en elitekostskole, der de oppdager rivalisering, romantikk og et mysterium som berører morens nylige bortgang.Den 16. februar kommer Netflix-originalen `Everything Sucks`!
Handling: Tenåringssøsknene Hayley og Alex begynner på en elitekostskole, der de oppdager rivalisering, romantikk og et mysterium som berører morens nylige bortgang.

The Frankenstein Chronicles sesong 1 og 2 er neste ut.
Handling: En detektiv jakter på det som synes å være en drapsmann med sans for lemlesting i London i 1827, men saken fører i en langt mer skremmende retning.
Medvirkende: Sean Bean, Tom Ward, Richie Campbell.
Netflix har sikret seg de globale rettighetene til serien, som opprinnelig gikk på ITV Encore i Storbritannia. Serien er fornyet for en tredje sesong. Netflix kan lage flere sesonger om de ønsker. Premierer på Netflix 20. februar.Neste Netflix- serie heter `Seven Seconds`, en serie i Antologi, drama og krim sjangeren, og premierer på tjenesten 23. februar. 
Handling: Netflix-original skapt av Veena Sud. Antalogiserie og krimdrama om de menneskelige historiene bak overskriftene som møter oss i nyhetene. og Michael Mohan som parodierer 90 tallets tenåringskultur. Sesong 1 består av totalt 10 episoder.Siste serie ut på Netflix er sesong 2 av franske `Marseille`. 
Handling: Ordføreren i Marseille forbereder seg på å overgi tøylene til sin protesjé når det bryter ut en uventet og voldsom strid for kontroll over byen.
Medvirkende: Gérard Depardieu, Benoît Magimel, Géraldine Pailhas.


Viaplay: Etter flere premierer i januar roer Viaplay ned hva gjelder nye serier og sesonger. Til gjengjeld blir et par av de beste filmene og seriene de siste par årene tilgjengelig. Her er oversikten:


Fjorårets gigant suksess `Legion` er endelig klar for en Viaplay. 
Handling: Superheltserie satt til et parallelt univers til de eksisterende X-men filmene. Downton Abbeys Dan Stevens spiller David Haller, en av de mektigste mutantene. Serien er skapt av Fargo-skaper Noah Hawley for kanalen FX. Serien ble vist på Fox i Norge.
Ankommer 1. februar.`Atlanta` er neste serie som ble svært populær da den gikk på Fox i 2017. Nå er også den klar for strømming.
Handling: Komiserien Atlanta følger to fettere som jobber med musikk i Atlanta og prøver å skape et bedre liv for familien. Earn Marks (Donald Glover, Community) er en ung manager som forsøker å få hans fetter Alfred Marks (Brian Tyree Henry, Vice Principals) til å ta av, mens Alfred selv prøver å forstå forskjellen mellom det ekte livet og gatelivet.
Vi blir også kjent med Darius (Lakeith Lee Stanfield, Straight Outta Compton) som er visjonær og Alfred sin høre hånd, og Vanessa (Zazie Beetz) som er Earn sin beste venn og mor til hans datter.
Serien har blitt beskrevet som «Twin Peaks med rappere».
Premiere 1. februar.Neste og siste nye serie Viaplay kommer med, er en islandsk spenningsserie, kalt ` Stella Blòmkvist`
Handling: slandsk miniserie basert på de populære bøkene om Stella Blómkvist. Heida Reed (Poldark) har hovedrollen.
Premierer 9. februar.Sist ut er `Scandal` sesong 1- 6 som ankommer 1. februar.
Handling: Amerikansk politisk thrillerserie. I Washington jobber Olivia Pope med krisehåndtering for mektige politiske skikkelser.
Så siste strømmetjeneste ut er HBO Nordic. En håndfull nye serier melder sin ankomst på HBO Nordic i februar, i tillegg er John Oliver tilbake. Her er oversikten:
` The Vampire Diaries` sesong 7 er premiere klar. 
Handling: I syvende sesong av det overnaturlige dramaet må vampyrbrødrene Stefan og Damon Salvatore tilpasse seg et liv uten Elena Gilbert. Serien er basert på bøkene av L.J. Smith, og har Paul Wesley, Ian Somerhalder, Kat Graham og Candice King i hovedrollene. Den premierer 1. februar. 
Sesongen ble først sendt på TV-kanalen FEM i 2016. 

 

`The Disappearance` sesong 1 er neste serie ut denne måneden på HBO.
Handling: 10 år gamle Anthony Sullivan forsvinner på sin bursdag. Serien følger familien hans fra og med kvelden før forsvinningen og gjennom etterforskningen som følger. Den sønderknuste familien samles for å forsøke å løse mysteriet rundt Anthonys forsvinning, noe som fører til at lenge skjulte hemmeligheter kommer til overflaten. De samme hemmelighetene som står i fare for å ødelegge familien, kan også bidra til en oppklaring i saken og bringe familien tettere sammen. Også den ankommer 1. februar.` A.P Bio´ er en forhåpentligvis en morsom komedie, som ankommer 2. februar.
Handling: Når den vanærede Harvard-forskeren innen filosofi, Jack Griffin (Glenn Howerton), går glipp av drømmejobben, returnerer han til Toledo, Ohio, for å jobbe som biologilærer ved Whitlock High School. Men Jack gjør det veldig tydelig at han har ingen intensjoner om å undervise i biologi. Han har en gruppe av de flinkeste elevene i sin klasse, og han planlegger å benytte deres kunnskaper til å fremme egne interesser. I mellomtiden sliter rektor Durbin (Patton Oswalt) med å opprettholde kontrollen over skolen, og rebellen Jack Griffin. A.P. Bio er skrevet og produsert av Michael Patrick O’Brien (Saturday Night Live). Lorne Michaels, Seth Meyers, Andrew Singer og Mike Shoemaker er også med som produsenter.Dramaserien `Here And Now` premierer 12. februar.
Handling: Dramaserien er satt til Portland, Oregon i USA, hvor vi får et innblikk i livet til en moderne amerikansk familie og deres intrikate dynamikk, som fire multietniske voksne søsken.
Tre av dem er adoptert og en er det biologiske barnet til deres foreldre Audrey (Oscar-vinner Holly Hunter) og Greg (Oscar-vinner Tim Robbins). Audrey er terapeut og bedriftsadvokat, mens Greg er filosofiprofessor.`Halt And Catch Fire` er klar for sesong 4. 
Handling: I den siste sesongen av AMC-serien Halt and Catch Fire, er kappløpet om å utvikle ny teknologi som er i stand til å søke på internett i full gang. VC partner Donna Emerson (Kerry Bishé) begynner på et dristig eventyr som setter henne på kollisjonskurs med sin tidligere mann Gordon Clark (Scoot McNairy) og hans samarbeidspartner gjennom mange år, Joe MacMillan (Lee Pace). I mellomtiden skjuler Bosworth (Toby Huss) en pinlig hemmelighet som ødelegger hans forhold til Diane (Annabeth Gish). Cameron Howe (Mackenzie Davis) opplever motgang på hjemmebane såvel som i arbeidslivet, uvitende om at utfordringene vil bringe henne tilbake i livet til sine tidligere partnere. Premierer 13. februar.I tillegg til disse seriene kommer HBO med 2 programmer:

Den populære podkasten `2 Dope Queens`, med Jessica Williams og Phoebe Robinson, kommer til HBO Nordic i form av fire timesepisoder. Jessica Williams har tidligere spilt i filmer som The Incredible Jessica James og People Places Things, TV-serier som The Daily Show, Girls og the Upright Citizens Brigade komigruppe. Phoebe Robinson har medvirket i komiserier som I Love Dick, Broad City og The Nightly Show with Larry Wilmore, og er forfatteren av New York Times bestselgeren You Can’t Touch My Hair (And Other Things I Still Have to Explain). Produsenter er Jessica Williams, Phoebe Robinson og Chenoa Estrada. Gjester som dukker opp er blant andre Uzo Aduba (Orange Is the New Black), Tituss Burgess (Unbreakable Kimmy Schmidt), Sarah Jessica Parker (HBO’s Divorce og Sex and the City) og Jon Stewart (The Daily Show). Ankommer HBO 03. februar.`Last Week Tonight` med John Oliver er tilbake med sesong 5. 
Handling: John Oliver fortsetter å sette sitt satiriske blikk på siste ukes nyheter, politikk og aktuelle hendelser. Emmy®-vinnende Last Week Tonight returnerer for sin femte sesong 20. februar, eksklusivt på HBO Nordic. Serien har blitt fornyet i ytterligere to sesonger og vil fortsette ut 2020. I 2017 mottok showet fire Primetime Emmys®, inkludert Outstanding Variety Talk Series, Outstanding Writing for Variety Series, Outstanding Interactive Program og Oustanding Picture Editing for Variety Programming.Det var alle seriene som premierer, eller som kommer med nye sesonger i februar. Hvis du ikke finner noe interessant å se her, så vet ikke jeg. 
Følg med når Mars nærmer seg, for da annonserer jeg nye serier, og/ eller nye sesonger.

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.