Filmfronts personvernerklæring og informasjonskapselbruk / PRIVACY & COOKIES
Logg inn
Bli medlem
 
 

Kinopremierer uke 5, 2018

[Skrevet av: Stian Spørck Karlsen den 29.01.2018]

Vi er nå inne i den femte uka i 2018, og dette er en uke der de store filmene uteblir. Under finner du likevel info og trailer om alle filmene som premierer denne uka.


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

Den Oscarnominerte animasjonsfilmen 'Coco' er en film som blir hyllet opp i skyene av ulike kritikere, men det gjenstår å se om filmen henter hjem en gylden statuett. Filmen er laget av skaperne bak ´Toy Story 3´, Disney/Pixar. Den har i skrivende stund hele 97% på anmeldersiden Rotton Tomatoes. Handling: Etter en rekke mystiske hendelser ender unge Miguel opp i den fantastiske og fargerike ´De dødes land´, hvor han legger ut på en spesiell reise for å finne historien bak sin egen slekt. 'Coco' er som nevnt favoritten til å ta hjem en Oscar.


Videre skal vi innom kunstløperen Tonja i filmen 'I, Tonya'.  Filmen handler om den kontroversielle kunstløperen Tonya Harding, som under OL i 1994 brukte tvilsomme metoder for og vinne over sin rival, Nancy Kerrigan. Hovedrollen spilles av Margot Robbie, kanskje beste kjent for sin rolle i filmen ´Suicide Squad´. I andre sentrale roller finner vi; Sebastian Stan, Allison Janney, Paul Walter Hauser, Julianne Nicholson, Bobby Cannavale og Mckenna Grace.


Den franske filmen 'C´est La Vie!', er en sjarmerende komedie fra regissørene av kinosuksessen ´DE URØRLIGE´. Handlingsreferat: For brud og brugdom er det den viktigste kvelden i deres liv. Men for cateringfyren Max, fotografen Guy og entertaineren James er det en kveld som alle andre- slik det også er for alle som jobber bak kulissene i det ekstravagante slottet rett utenfor Paris. Pierre og Helena er et av parene som har bestemt seg for å markere sitt ja til hverandre på slottet. Fra morgenen til og med neste dags soloppgang får vi et innblikk i deres bryllupsfest, men gjennom øynene til de som gjør denne magiske opplevelsen til virkelighet. Og selvfølgelig går ikke alt slik de hadde forventet. Gilles Lellouche, Suzanne Clément og Jean- Paul Rouve innehar hovedrollene.


Siste film ut på kino denne uka, er 'Let the Sunshine In'. Den skilte kunstneren Isabelle leter etter kjærlighet. Hun prøver seg på en rekke dater med en rekke ulike menn, men hun lykkes aldri- som regel på humoristisk vis`Let the Sunshine In´ var åpningsfilmen til Director´s Fortnight under Cannes 2017. Filmen er basert på Fragmenter av kjærlighetens språk av Roland Barthes. Juliette Binoche spiller hovedrollen, mens Gérard Depardieu spiller en annen rolle.


[ Alle filmene har kinopremiere fredag 2. februar ]

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2019 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.