Filmfronts personvernerklæring
Logg inn
Bli medlem
Short film Run Faster
 
 

Blu-ray- og UHD-utgivelser i september

[Skrevet av: Torstein Ryen-Pettersen den 05.09.2017]

Tiden er inne for høstkos nå som sommeren virkelig er på hell. Det betyr ofte at flere storfilmer finner veien til hjemmekinomarkedet, og denne måneden er intet unntak. Her har vi satt ned en liste over de filmene vi gjerne vil sette fokus på, samt at vi også lister opp resten av titlene du kan finne tilgjengelig på både Blu-ray og 4K UHD denne måneden!

[ Foto/Copyright:
Marvel Studios 2017 ]


[ Scroll ned å få med deg resten av artikkelen under bildet ]
Annonse:

De filmene og seriene vi har lyst til å trekke frem er følgende:

Guardians of the Galaxy vol.2:
Månedens store blockbuster er en superheltfilm og en oppfølger på en og samme gang. Marvel fortsetter å kverne på med sine sterke filmer, og vår anmelder Tore Andre Øyås anmeldte filmen til terningkast 5. Hans anmeldelse finner du her [Guardians of the Galaxy Vol. 2 - Spekket og høy underholdningsfaktor].

Narcos Sesong 1 og 2:
Netflix har gjort noen enormt gode ting på kort tid. Narcos er en av seriene som på mange måter er blitt ett av flaggskipene deres. Nå som sesong 1 og 2 er ute på Blu-ray trekker vi frem anmeldelsene av de to første sesongene, gjort av Pål Frostad. Her kan du finne anmeldelsen av sesong 1, mens du finner anmeldelsen av sesong 2 her [Narcos - Sesong 1: Historien om Pablo Escobar og Narcos - Sesong 2: Historien fortsetter].

Get Out:
En av filmene som virkelig har fått kritikere til å støtte hverandres meninger, er Get Out. Thrilleren har skapt intens stemning på kino, men er nå altså ute på Blu-ray. Vi har i skrivende stund to anmeldelser ute av denne filmen, hvorav Tore Andre Øyås ga filmen full putt, mens Geir Karlsen holdt tilbake med halvparten av Øyås sin karakter. Begge anmeldelsene finner du her [Get Out -Smart, creepy og svært særegen skrekk! og Get Out - Unaturlig].

The Boss Baby:
Animasjonsfilmene er ikke alltid like sterke selv om viljen er der, noe The Boss Baby er et bevis på. Undertegnede anmeldte filmen for kort tid siden, og jeg fant ikke nok godt ved filmen til å gi den annet enn terningkast tre. Les gjerne anmeldelsen min her [Boss Baby - Forhastet og platt, men fin for de minste].

King Arthur: Legend of the Sword:
Guy Ritchie og riddertiden skulle vel kanskje være en match made in heaven, men det er ikke grunn til å gi sin fulle begeistring, skal vi tro Tore Andre Øyås. Terningkastet hans ble en fin firer, så det er nok likevel en film verdt å sjekke ut. Anmeldelsen av filmen kan du lese her [King Arthur - Heftig variert fantasyaction].

Raw:
Litt kannibalisme har vel aldri skadet noen? På film? Eller? Raw tok publikum med storm, men også anmelderne har latt seg overbevise. Tore Andre Øyås dro til med terningkast fem da han anmeldte filmen. Og anmeldelsen hans finner du her [Raw - Vi er alle dyr].

Lyst:
Norsk skrekk og norske thrillere er ikke noe som kommer ut i mangfold om dagen. Vi har noen filmer som dukker opp med jevne mellomrom, og nå er det tid for Lyst på Blu-ray. Selv om det ikke er noen umiddelbar klassiker, mener Tore Andre Øyås at dette holdt til terningkast fire. Les gjerne anmeldelsen til Tore Andre her [Lyst- Svært blodig og stødig om plaget forfatter].

Free Fire:
Ben Wheatley er blitt en av de britiske regissørene man bør ha lagt merke til nå. Han har regissert flere interessante filmer og har nå sin nyeste film, Free Fire, ute på Blu-ray her til lands. Tore Andre Øyås falt ikke helt for den stjernespekkede filmen, og ga filmen to. Du finner anmeldelsen hans her [Free Fire - Narsissistisk tullball].

Her er resten av utgivelsene som dukker opp denne måneden på Blu-ray, 3D Blu-ray og 4K UHD:
- Analyze This & That BD
- Big Little Lies – Sesong 1 BD
- Billy Lynns Hjemkost BD, 3DBD og 4K
- Clash of the Titans/Wrath of the Titans BD
- Close Encounters of the Third Kind BD og 4K
- Come and Find Me BD
- Crashing – Sesong 1 BD
- Dagen i går BD
- Darkland/Underverden BD og 4K
- DCU: Batman and Harley Quinn BD
- Dead Again in Tombstone BD
- Edge of Seventeen BD
- Female Fight Club BD
- Gremlins 1 & 2 BD
- Grimm – Sesong 5 BD
- Guardians of the Galaxy 1 & 2 BD
- Happy Feet 1 & 2 BD
- Horrible Bosses 1 & 2 BD
- In Dubious Battle BD
- L.A. Confidential BD
- Legends of Tomorrow – Sesong 2 BD
- Lethal Weapon – Sesong 1 BD
- Miss Congeniality 1 & 2 BD
- Mortal Kombat 1 & 2 BD
- Security BD
- Sleepless BD
- Starship Troopers: Traitor of Mars BD
- Supergirl – Sesong 2 BD
- Supernatural – Sesong 1-12 BD
- Supernatural – Sesong 12 BD
- The Circle BD
- The Flash – Sesong 1-3 BD
- The Flash – Sesong 3 BD
- The Fugitive/U.S. Marshals BD
- The Godfather Trilogy – The Omerta Edition BD
- The Promise BD
- The Vampire Diaries – Sesong 8 BD
- The Vampire Diaries – The Complete Collection BD
- The Walking Dead – Sesong 7 BD
- Their Finest Hours BD

Så da er det bare å finne seg de titlene man ønsker og satse på at september blir så regnfylt at man kan sitte inn med god samvittighet. For det er mye snadder å finne på hjemmekinomarkedet i september.

Diskusjon

 
 

   Filmfront.no © Filmfront AS 2018 Les mer om filmfront

   Alle navn, merkenavn og bilder er copyright til de respektive eiere og skapere.